Renda : January 1968 : Compilation of EANDC requests for neutron data measurements.

Saved in:
Haeussermann, W.
Schwarz, S.
Paris, 1968.
XXX, 81 S.
englisch
neutrons : bibliographies
LEADER 00633nam a2200205 n 4500
001 67599
005 19970514000000.0
008 r1968
035 |a (Sirsi) a64119 
084 0 |a PKH - Neutron physics  |2 ZB 
245 0 0 |a Renda : January 1968 :   |b Compilation of EANDC requests for neutron data measurements. 
260 |a Paris,   |c 1968. 
300 |a XXX, 81 S. 
500 |a englisch 
596 |a 1 
653 |a neutrons : bibliographies 
700 1 |a Haeussermann, W. 
700 1 |a Schwarz, S. 
901 |a EANDC-061"U" 
949 |a EANDC-061"U"  |w LC  |c 1  |i 6133105831  |l STACKS  |m ZB  |r Y  |s Y  |t ZBB  |u 25/3/2009  |x ZB-P  |1 PRINT  |2 RP