Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products [E-Book] / by O. R. Gottlieb, K. Herrmann, R. D. H. Murray, G. Ohloff, G. Pattenden ; edited by W. Herz, H. Grisebach, G. W. Kirby.
Saved in:
Full text |
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Personal Name(s): | Gottlieb, O. R., author |
Grisebach, H., editor / Herrmann, K., author / Herz, W., editor / Kirby, G. W., editor / Murray, R. D. H., author / Ohloff, G., author / Pattenden, G., author | |
Imprint: |
Vienna :
Springer Vienna,
1978
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Physical Description: |
VIII, 591 p. online resource. |
Note: |
englisch |
ISBN: |
9783709185056 |
DOI: |
10.1007/978-3-7091-8505-6 |
Series Title: |
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Fortschritte der Chemie Organischer Naturstoffe / Progress in the Chemistry of Organic Natural Products ;
35 |
Subject (LOC): |
- Neolignans
- I. Introduction
- II. 8.8’-Neolignans
- III. 8.8’,7.2’-Neolignans
- IV. 8.8’,2.2’-Neolignans
- V. 3.3’-, 5.1’,2.2’- and 5.1’,2.2,,1.5,,6.6,-Neolignans
- VI. 8.3’-Neolignans
- VII. 8.1’-Neolignans
- VIII. Rearranged 8.1’-Neolignans
- IX. 13C NMR Spectroscopy of Neolignans
- X. 8.1’,7.3’- and 8.5’,7.3’-Neolignans
- XI. 8.1’,7.9’-Neolignan
- XII. 8. 0.4’-Neolignans
- XIII. Function and Use of Neolignans
- XIV. Biogenesis of Neolignans
- XV. Conclusion
- Addendum
- References
- Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren enthaltende Naturstoffe in Pflanzen
- I. Einleitung
- II. Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren
- III. Ester der Hydroxyzimtsäuren und der Gallussäure mit anderen Hydroxycarbonsäuren
- IV. Verbindungen der Phenolsäuren mit Kohlenhydraten
- V. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit n-Alkoholen, n-?-Alkandiolen, Glycerin und ?-Hydroxyfettsäuren
- VI. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Naturstoffen außer Flavonoiden und Glucosiden
- VII. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Phenolglucosiden, Cyclohexanolglucosiden und ähnlichen Naturstoffen
- VIII. Ester der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren mit Flavonoiden
- IX. Mit Hydroxyzimtsäuren oder Hydroxybenzoesäuren acylierte Flavonoidglykoside
- X. Amide der Hydroxyzimtsäuren und Hydroxybenzoesäuren
- XI. Isolierung, qualitativer Nachweis und quantitative Bestimmung
- XII. Biologische Eigenschaften und Bedeutung
- Natural 4-Ylidenebutenolides and 4-Ylidenetetronic Acids
- I. Introduction
- II. Structure and Distribution
- III. Synthesis
- IV. Biosynthesis
- V. Biological Activity
- References
- Naturally Occurring Plant Coumarins
- I. Introduction: Scope of Review
- II. Structural Types
- III. Nomenclature
- IV. Isolation and Identification
- V. Structure Determination
- VI. Synthesis and Biosynthesis
- VII. Introduction to Tables
- Formula Index
- Trivial Name Index
- References
- Recent Developments in the Field of Naturally-Occurring Aroma Components
- I. Occurrence and Implication of Flavors
- II. Oxygen-Containing Aliphatic Aroma Compounds
- III. Isoprenoid Aroma Compounds
- References
- Namenverzeichnis. Author Index
- Sachverzeichnis. Subject Index.